Din nabo

Om din
nabo

Folkene bag nabo kiosk

Vi, Søren, Steffen, Jonas og Jeppe kender hinanden fra vores unge dage. Vi har længe haft en drengedrøm om at lave noget, i lige præcis dette lokale. Vi greb medadvice.net derfor muligheden uden at vide, hvad vi skulle bruge lokalet til. Efter flere dage ved tegnebrættet, finder vi ud af at vi skal starte Nabo Kiosk. En café, kiosk og butik i et, der agerer som den gode nabo. Den hygge man ser ude på landet, hvor man lige tager en snak og en øl hen over hækken, kan vi sagtens få udbredt i byerne også. Vi vil gerne være eksemplet på den gode nabo.

Hos os kan du bl.a. kan låne en kop sukker, værktøj eller udendørs spil. Vi sælger mad og drikkevarer i kiosken. Derudover har vi en væg med produkter som skaber nostalgiske øjeblikke, som frosties, knoppers osv. I kiosken sælger vi også speciel udvalgte produkter, fra små og store lokale producenter, som løbende bliver udskiftet.


Den gode nabo skrevet på en serviet

Hos os kan du låne det du står og mangler. Vi har найти работу в самаре et kæmpe udvalg af værktøj, madvarer samt en masse gode spil, som du kan tage med ud på boulevarden til en hyggestund med dine kammerater. 

Derudover er du selvfølgelig mere end velkommen til, at kigge forbi Nabo Kiosk til en god kop kaffe, en Nabo toast eller en nabo-bajer